Guldbaggar..

image
Guldbaggar har i kväll delats ut till stolta och välförtjänta skådespelare, regissörer mm. Jag förstår verkligen att de som blir både nominerade och vinner blir stolta och glada. De har ju lagt ner så otroligt mycket energi, givit av sig själva för att göra rollen rättvisa. Jag önskar bara att de kunnat få något som var lite snyggare.. Eller så är det inte jag som förstår mig på konst i tillräcklig utsträckning. Men om jag nu skulle få en guldbagge (och det är ju lätt att säga eftersom det absolut aldrig kommer att ske) så skulle jag med mitt estetiska sinne inte kunna ha den framme. Den hade fått något mysigt boende i ett skåp, utan glasdörrar..

image
Såg inte galan för då var vi ute och åt middag men jag antar att Petra Mede skötte sig med den äran. Hon är verkligen genuint bra tycker jag.
Hade ju utlovat matbilder från vår middag. Lyckades komma ihåg att ta en bild på förrätten sen glömde jag bort det, men antar att ni överlever det utan några större problem..

image
Så här är kvällens enda resultat – grymt goda räkor på tunna lite lätt friterade eller stekta äppelskivor och parmesan – Mums!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.