Planeringsdags..

image
Som sagt så finns det inga måsten på agendan i morgon. Med andra ord en bra dag att varva mellan vila och planering. Fortsatt planering och next steps i Projekt X är till exempel någon som kommer högt på agendan. Innan man kan dra igång riktigt på riktigt så måste viss formalia och annat på plats.
En del är gjort men mycket
kvarstår och det tänkte jag lista
i morgon. Vad vore jag utan mina listor?

image
Nummer två på listan är att sätta igång all planering till min fest.
23/5 eller 30/5 det måste jag bestämma. Göra inbjudningslistan så att det blir en rolig mix av människor måste arbetas fram..
Det kommer inte bli en födelsedags
fest utan mer av temat En fest för
livet.

image
Inbjudningskorten – en jätteviktig detalj. Kommer ta hjälp av Aga och för en gångs skull ska hon få lite framförhållning & en bra brief. Bara hon inte svimmar av den chocken. Men för mig är just inbjudningskorten viktiga – fina men inte pretentiösa. Har lite tankar och idéer men dem spar jag till Aga..

Nu måste jag försöka sova så jag kommer upp i vettig tid i morgon.
Hälsoveckan funkar inte annars, svårare än så är det inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.