Inte riktigt som..

image

..jag tänkt mig. I dag skulle ju vara dagen utan ett enda måste. Fixa lite med det jag hade lust med och bara ha det bra. Vaknade med världens hosta, ont i luftrören (eller vad det heter)..
Har nu proppat i mig te, bisolvon och vad jag hoppas ska vara spanska mirakeltabletter som gör en frisk på momangen. Jag var ju precis sjuk & ”vägrar” att vara sjuk igen. Fokus på vila & att bli frisk ikväll – hoppas kan man ju i alla fall..

image

I morgon ska vi till Marian, min underbara både vän och den som hjälper mig/oss att inreda både vår gamla och nu den nya lägenheten. Vi har väldigt lika smak så det brukar gå snabbt att komma framåt. Nu säger hon att hon hittat ett sminkbord som jag kommer älska, jag hoppas hon har rätt.. Det får vi se i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.