Mer än proppmätt..

..kan man lugnt konstatera att jag är efter avokado med gratinerad krabba och en portion wienerschnitzel värdig en lastbilschaffis.

image
Väl hemma hos Pappa igen hamnade vi på rad i soffan och tittar på någon ny engelsk serie. Totalt avkopplade, så skönt:) Har ju sovit hur mycket som helst så hoppas jag kan somna ikväll. Vill gärna få en normal dygnsrytm så dagarna här med Pappa blir bra.

image
På programmet i morgon står ett besök på marknaden i Nueva Andalucia. Har faktiskt aldrig varit där trots att vi spenderat så mycket tid här. Alla säger att man kan göra riktiga fynd där, kommer kolla lite extra efter tunikor etc som man aldrig kan få för många av. Får se om jag hittar något som faller mig i smaken, ska hur som helst bli kul att besöka den omtalade marknaden.

image
Klockan tre i morgon är det dags att sätta sig i frisörstolen hos Benjamin. Han har sina tankar om hur mitt hår ska få bättre kvalité och bli lite tjockare. Gillar hur som helst både honom och hans totala dedikation för sitt jobb så det är värt att försök, sämre lär det ju inte bli:)
Tänk om man skulle addera till en önskan att utöver Bengt även ha en Benjamin under sängen. Tänk vad snygg i håret man skulle vara varje dag då..

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.