21 dagar redan..

image
Tyckte det var Nyårsafton häromdagen och nu har det gått tre veckor och januari är snart slut. Inte för att det direkt gör så mycket att januari är över snart men tiden och hur den bara rusar, innan man vet ordet av så är det väl midsommar. Nej, inga negativa tankar här inte men det där som alla sagt att ju äldre man blir desto snabbare går tiden det är i alla fall något som är sant på riktigt.

I morgon åker jag till Pappa i Marbella och min hälsovecka. Att ta hand om kroppen och själen känns oxå viktigare ju äldre man blir. Inte för att man ska se evigt ung ut eller så utan just för att man ska få behålls hälsan och energin. Finns ju så oändligt mycket kvar att göra och idéer råder det ingen brist på. Tänk att jag gick i 48 år och trodde att jag var allt annat än en entreprenör och när jag väl testade så det är det roligaste, mest inspirerande men ibland oxå det jobbigaste jag gjort. Men inte en enda dag har jag ångrat mitt beslut att bli min egen.

image
Ni ser ju hur mycket energi och vitaminer jag kommer få – kommer anlända Stockholm som en ny människa efter dagliga promenader, massor av vitaminer & vila. Ska ta en sväng till livsmedelsbutiken och köpa frukt i stora lass – tror inte Pappa har en hel fruktaffär förberedd för min ankomst:) All frukt och alla grönsaker är så mycket godare och såå mycket billigare än hemma. Kvällarna får man väl lyxa till det med lite god mat, finns oändligt många bra restauranger i Marbella.

image
Nästa steg i mitt nya och hälsosamma liv är att försöka mig på det där med Yoga. Inbillar mig att det kan göra underverk (ni ser, jag går på precis allt). Får köps någon Yoga för nybörjare och smygträna på bergsaltanen på morgonen eller kvällen där ingen ser. Tar nog tid att bli sådär smidig som vissa som håller på med Yoga verkar vara. Här i Sverige på vintern liknar jag nog mest en vandrande pinne så det får vänta till mars när jag åker ner till Marbella till en färdig lägenhet och längre vistelse. Men innan jag börjat gaffla om mina Yoga övningar kanske jag ska se till att klara den första hälsoveckan. Ett steg i taget helt enkelt.

image
Jag tror och hoppas att de flesta reorna är över, nu har man verkligen ingen lust att shoppa några vinterkläder. Nej, nu är det bara vår & sommar som hägrar och det ur alla perspektiv. Älskar spets, helst i vitt och hoppas att det finns mycket sådant i sortimentet 2015. Kanske inte just den här ”klänningen” – lite för kort för en tant som mig. Fast det är klart jag skulle kunna använda den som tunika.. Kommer inte bli någon shoppingresa den här veckan men man vet aldrig, ibland springer man bara rakt på den där klänningen/tunikan/väskan eller skorna som är oemotståndliga..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.