Konstig dag..

image
Kunde absolut inte sova i natt, det var bara helt omöjligt. Hundra tankar, idéer och annat bara for runt. Somnade vid 07.00 och var tvungen att gå upp 08.00. Världens snabbaste ”göra sig klar” och sedan i väg till ett möte som började 09.00.

Var helt slut när jag kom hem så kan inte skryta med att flitens lampa lyst i dag vilket den verkligen borde gjort.

image
I väg igen strax före 18.00 för att träffa Paulina, alias Förvaringsdrottningen, i Cadierbaren. Bra och trevligt möte – hemma igen strax före 21.00.
Somnade och vaknade nyss och ska iväg och möta en kompis på Centralen vid 00.30.
Normal dag? Nej, verkligen inte.
Tur man åker på semester på torsdag! Jag ser då verkligen fram emot det. Kommer väl få göra en och annan sak från To Do listan i Marbella, men minimalt. Det andra får vänta, inte mer med det..

image
Inga To Do listor i världen ska nämligen få förstöra starten på det nya och mer hälsosamma livet. Här ska kämpas, dygnsrytmen hamna rätt och allt det andra jag skrev om i går. Ser fram emot det – hoppas på snabb effekt positiv som jag är:)

image
Till Projekt X kommer jag nog behöva en separat telefon. Funderar på iPhone 6 men den är ju lite stor. Å andra sidan börjar man ju bli gammal och hellre den än en Doro (heter de så) och sen blir den ju lättare att skilja från de två andra (svenska respektive spanska) Någon som testat den och har något att rekommendera, dvs nya 5:a eller gå på en 6:a? Tar tacksamt emot alla tips och råd!

image
Börjar bli dags att bege sig mot Sthlms Central. I morgon tänker jag ha ett normalt liv..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.