Hälsovecka..

image
Två arbetsdagar kvar till planet lyfter för nästan en vecka i Marbella. En vecka som ska bli lite av en Hälsovecka hade jag tänkt. Vad skrivmaskinen har med hälsa att göra vet jag nog inte riktigt själv men en viss koppling har den, nog sagt om det.

image
Får se till att ha något ex av tex Topphälsa med mig så att jag kan som är rätt så okunnig inom området kan lära mig lite & få tips. Kan som sagt vara välbehövligt. Vill ju inte gärna utvecklas till en rynkig pösmunk så det är inte en dag för tidigt att börja bry sig lite mer om kropp, hälsa, kost & själ.

image
Hur ogärna och hur lite jag än kommer att känna för det SKA jag gå ut på ”powerwalk” varje dag. Får väl börja med lagom distans och takt och öka på så att man inte tar ut sig och tappar lusten direkt första dagen.

image
Ska oxå tänka mer på kosten. Inte för att jag har något behov av gå ner i vikt (2-3 kg skulle väl inte skada men är inte nödvändigt) utan just bara för att få i sig rätt vitaminer och annat som får en att bli piggare. Allt i andan att 2015 ska bli ett bra år (oops, nu blev jag nästan skrockfull)..

image
Hurra vill jag säga när det gäller att nu är ett nytt datum bokat för den där efterlängtade make up kursen. 6:e februari då ska jag äntligen lära mig hur jag ska göra för att ta fram det bästa av mig själv:) Måtte det inte gå troll i det datumet oxå, vi har ju fått boka om några gånger..
image
Hälsosammare mat, mer motion, mer vatten och make up kurs = kan nog bli ett bra år.. Disciplin Fru P disciplin..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.