Ge mig mod..

image
Kommer ni ihåg Håkan Juholt? Vem kan ha glömt honom förresten, men minnena består knappast av hans politiska gärning men any way..
Kommer ni ihåg hans ögonbryn? Dom har jag i alla fall inte glömt och kommer nog aldrig göra.. Nu vill jag inte göra gällande att mina ser ut exakt så men de har haft ett stort behov av att behöva plockas ett BRA tag nu..
Jag har nu samlat tillräckligt mycket mod för att våga mig ner till Fältöversten i morgon och se om de har tid att fixa till dem.
Håll tummarna, be till Gud eller vad som helst så att jag inte fegar ut..

image
I Mood gallerian har de en butik med helt underbara fotografier som man kan göra fantastiska tavlor av. Var inne häromdagen och kollade om de kan leverera till Marbella och det var inga problem.
Tänkte att ha en hel vägg (utmed trappan upp till övervåningen) med bara svartvita fotografier med svarta ramar. Kommer bli så fint – går inte att beskriva hur mycket jag längtar till lägenheten är klar!

image
Så hoppas jag förstås att jag kommer få den där kameran jag önskar mig i födelsedagspresent så att jag kanske till och med kan få till något eget fotografi på min tavelvägg:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.