Fattar ingenting..

image
Ja, jag vet att jag är sen på bollen och att det funnits länge men har inte reflekterat direkt över det. Men tycker det dyker upp fler och fler appar där man på något sätt kan köpa, få eller hur det nu går till fler likes. Fler likes på sina FB eller Instagram inlägg. Varför då? Är det någon tävling där vi nu ska mäta hur framgångsrika vi är genom antalet likes på våra inlägg? Eller är det för att man ska få annonsörer?
Oavsett vad anledningen är så måste det ju ändå vara precis hur värdelöst som helst eftersom dom är fake. För jag vägrar tro att det är äkta personer och därmed äkta likes. Det är tekniska likes som då hur man än vrider och vänder på det är helt värdelösa..
Eller är det någon som vet något som jag inte vet?

image
Vi måste väl ändå vara på fel väg om vi själva tycker att det känns väsentligt att få 775 likes på ett inlägg om över 700 inte finns på riktigt. Skulle vi bli lyckligare då? Eller stolta över att andra ser att man har hur många likes som helst på sina inlägg?

Nej, jag slutar som jag började ”Jag fattar ingenting”
(I alla fall gällande det).

Kram

En reaktion på ”Fattar ingenting..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.