Söndagar & Skidor..

image
Visst är det något speciellt med vintern och SVT:S sportsändningar från olika skidorter både på längden och tvären. Sitter i soffan med TV:n i bakgrunden och nu är det dags för störtlopp. Tittar med sisådär ett halvt öga och ett öra men det är bara så mysigt att ha det där i bakgrunden.

image
Var ju allt annat än flitig igår så det ska tas igen i dag. Har gjort ett ny To Do lista med bara de saker som är kvar att göra finns med. Har inga orealistiska förväntningar att allt ska vara klart i dag för har ingen större vare sig lust eller ork att jobba som en dopad iller hela dagen. Tar punkt för punkt och kommer nog hinna med en hel del ändå..

image
På onsdag kväll däremot ska det bara vara markeringar med överstrykningspennan på varenda post på listan för de enda papper som ska finnas med i mitt bagage till Marbella är en bunt härliga magasin. Inte ens en bok ska med (kanske en) – har gått över till att lyssna nu. På böcker alltså. Har laddat ner appen Storytel och för 159:- i månaden kan man ladda ner hur många böcker som helst. Det är klart att precis alla böcker finns ju inte där så visst kommer jag köpa en och annan bok även i framtiden. Började igår att lyssna på Mari Jungstedts nya bok som hon skrivit tillsammans med den nye mannen i sitt liv.

Nu ska jag fortsätta med listan – på återhörande:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.