Nya tider..

image
Köket på Fredriksborg har ju lämnat oss för att pröva sina egna vingar. I morgon är det dags för slutintervjuer av ny köksmästare. Viktigt val minst sagt, även om köket absolut inte är allt som är och har varit viktigt och uppskattat på Fredriksborg. Figge, jag & T kör intervjuerna med de två slutkandidaterna ihop så de stackarna kommer väl nästan känna att de sitter i förhör snarare än intervju..

image
Vi har ju varit i gång 1,5 år nu på Fredriksborg. Dags med andra ord att göra en ordentlig utvärdering och göra om lite konceptuellt. Ingen 180 graders förändring men skruva där det behövs, ändra konceptet i Orangeriet, utveckla kiosken nere vid Oxdjupet och en rad andra saker ska vridas och vändas på.
Vi måste oxå utveckla lite mer aktiviteter med temaweekends och annat. Kanske köra en barnteater i Fästningen
image
Matlagningskurser för ”barn”& kanske vuxna, fiskesafari. Idéerna är många och nu under kvartal ett ska vi ägna en hel del tid att välj och prioritera mellan alla möjligheter för 2015 och 2016. Det ska bli kul!!

image
Gäller ju att få till det så att utvecklingen fortsätter och samma sak gäller för Waldemarsudde..

image
Helt nödvändigt att ha allt och alla förutsättningar på plats så att jag både hinner med att planera min fest och prioritera Projekt X..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.