Dinner with surprise..

image
Var ju bjudna på en helt vanlig middag ikväll, trodde vi..
Det visade sig att värdparet gift sig i hemlighet på Hawaii där de varit i drygt 3 veckor och kom hem i måndags..

image
Det var väl inte direkt ett överilat beslut som fattades där och då, de har varit tillsammans i typ 15 år och har 3 barn ihop. Men det är oavsett alltid något speciellt med bröllop, även om man i det här fallet inte var på med på vigseln som skedde på en sandstrand på Hawaii. Planen var att vädret skulle vara vackert och solnedgången skulle påbörjas i bakgrunden. Så blev det inte riktigt av bröllopsfilmen att döma, lite mulet och blåsigt och ingen solnedgång i sikte. Men det var vackert och fint ändå och det sägs ju att äktenskap blir lyckligare om det kommer någon regndroppe eller två och då kan säkert solens frånvaro borga för det. Vacker var hon bruden och hennes ring likaså. Jag bara älskar bröllop!

image
Bröllopsmiddag blev det i alla fall ikväll igen. Gå bort presenten som vi hade med oss duger knappast som bröllopspresent så vi får hitta på något och kompensera för det i efterhand..

image
Har äntligen löst ett problem. Kommit på exakt var jag ska ha mitt sminkbord i Marbella:) Ska skicka meddelande till Marianne (som hjälper mig med inredningen) i morgon så hon kan ta fram några förslag/lösningar till jag kommer mer nästa vecka. Måste nog inse att jag inte kommer kunna lösa det här på Banergatan. Men har kommit på några andra förvaringslösningar
till alla mina mirakelprylar. Det får jag ta tag i när jag kommer hem från Marbella..

image
I dag har jag varit riktigt slö, tog igen den förlorade sömnen från häromnatten så To Do listan är lite för oförändrad. Så i morgon finns det inga alternativ – överstrykningspennan och jag kommer få samarbeta riktigt rejält..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.