Dags att sova..

image
Blev inget ”fredagsmys” med TV, tacos eller annat. Haft så mycket tid i veckan som gått åt till möten så To Do listan var lite för lång för att det skulle kännas bra. Har betat av den del och kommer sova klart bättre efter det:)

image
I morgon kväll däremot blir det bättre, ska på middag. Blir säkert inte tacos men alldeles säkert trevligt. Kanske skulle slå till och äta tacos på söndag, var evigheter sedan. Söndag inget särskilt på schemat förutom då To Fo listan. Åker på torsdag och vill vara LEDIG de 6 dagarna i Marbella och inte åka iväg med en låååång To Do lista och 10 kg papper. Jobbar hellre på som en iller dagarna fram till jag åker.

image
Ska bli skönt att få byta temperatur och slippa ishala gator innan man ramlar och slår halvt ihjäl sig. Mörker, mörker & åter mörker. Solenergin kommer ge kraft, det gör den alltid.

image
Lagom till jag kommer hem ska vi enligt byggschemat få nycklarna till de då färdiga hotellrummen.
Jag säger som Sofia sa om min fest; ”Jag tror det när jag ser det”
Men apropå fest så är det denna jag planerar att ”jobba” med under Marbella vistelsen.. Festplanering – tråkigare jobb kan man ha:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.