Tisdag igen..

image
Nej, det ser inte ut så här hemma hos mig men ibland kan det nästan kännas så.. Det där med en assistent hade inte gjort ont. För någon i vår lilla mini koncern.. Vi får vara kreativa som tusan och kanske hitta något vi kan spara på så att det skulle bli möjligt..
Återstår att se helt enkelt..
Krånglar ju till lite när man bor i två länder, ni ser bara där en anledning till en assistent. Helst ska den kunna precis allt så att vi liksom tjänar pengar på att ha en assistent. Det ni,vore en bra nöt att knäcka men inte omöjlig..

image
I morgon ska jag till Linda och fixa naglarna. Ska jag ta någon diskret och lite ”företagreprentativ” färg? Hade jag varit brunbränd hade valet varit superlätt – vita. Men vita naglar till vita lite vintervita händer, ni hör ju, det blir inte speciellt snyggt..

image
Känner mig kanske lite blå? Ja världens största fråga är det ju verkligen inte så humöret i morgon för avgöra. Kan bli vad som helst med andra ord, det återstår som sagt att se.

image
Med välmanikyrerade och snygga (återstår kanske att se) ska jag snabbt förbi Cicki på Randolph i Mood Gallerian och fixa en sak.. Sedan är dags för Projektmöte 2 i nya Projekt X och det är där och då som det att avgöras om det kommer bli något..
Har därför valt mitt andra vardagsrum och favorit mötesplats för detta möte. Som kan vara kan det bli början till något nytt, spännande och kul eller slutet på något på som skulle kunna ha varit just nytt, spännande & kul.
Det är som med naglarna – vi får helt enkelt se..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.