Kalenderändring & krönikor..

image
Hur gärna jag än ville bli klar med allt så att det snyggt & prydligt kunde lämnas in till revisorn i morgon var jag tvungen att inse det omöjliga i det. Har ju tappat alldeles för mycket tid & fart genom att vara sjuk. Men envis som synden som jag ju kan vara återstod alternativet att göra några kalenderändringar. Sagt och gjort så nu har jag köpt mig 7 timmar i morgon och då ska jag minsann klara av att få lämna ifrån mig allt material. Jag lovar att det kommer att ge mig sinnesro, i alla fall för ett tag:)

image
Biljetten är bokad till Marbella och min vecka tillsammans med Pappa. 22 januari bär det iväg.
Bortsett från någon timme på Lotus så ska jag verkligen vila och spendera tid med Pappa. Dags oxå då för ett återbesök hos Benjamin, ni vet han som tyckte att jag hade väldigt tunt hår:) Ni vet ju vid det här laget att jag är rätt så lättlurad och han hade några naturligt utvecklade produkter som skulle vara som klippt & skurna för mitt hår. Nåja, vi får väl se hur det är med den saken men kan väl kanske vara värt att prova..

image
Läser lite olika krönikor med jämna mellanrum. Varierar mellan olika krönikörer och har inte någon som jag alltid följer/läser. En sak som slagit mig när jag nu läser runt sådär är hur otroligt varierande kvaliteten är. Både vad gäller innehåll, eftertanke och språk. Vissa kan jag överhuvudtaget inte förstå att de får utrymme att skriva krönikor i tex Aftonbladet. Känns som om de rafsat ihop dem samtidigt som de gjorde fyra andra saker eller hade väldigt bråttom till deadline. Andra skriver grymt bra krönikor, väl genomtänkta och som lämnar en med eftertanke en bra stund efteråt. Likadant är det med de som läser in ljudböcker – jag bara måste forska i hur den urvalsprocessen går till. Vissa gör det ju med bravur som tex Stefan Sauk och andra men sedan dyker det upp helt okända namn som har röster som är jobbiga att lyssna till och när de ska ”spela lite teater” för att återge en dialog kan det bli direkt pinsamt dåligt. Kan ju förstöra vilken bra bok som helst med ”fel” uppläsare. Som sagt får forska vidare hur det går till, när jag får tid vill säga så det lär nog dröja något år eller så för det känns inte så där väldigt prioriterat just nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.