Blogg & Logg..

Skrev ju lite kort om krönikor igår. Tänkte att jag kanske skulle ge mig ut i Blogg djungeln. Om man bortser från Dag Öhrlund som skriver både aktuella, vassa och intelligenta bloggar så måste jag erkänna att jag är novis. Tror jag börjar med Blondinbella. Inte för att jag är i målgruppen men hon är ju trots allt ett fenomen..

image
Har ju suckat och klagat i minst ett halvår om mängden administration och annat men det är då det händer.. Inte en storvinst på Triss utan att ett nytt år börjar. Ett nytt år innebär att om man bara bestämmer sig för det så gör man allt rätt från början så blir det inte så jobbigt senare. Ny devis för året, inte första året kanske jag ska tillägga men nu gäller två andra förutsättningar: Bättre disciplin och bättre organisationsstruktur. Hela det där: jag kan själv har skrotat på en skrothög och insett att det kanske jag kan men de finns dem som kan de så oändligt mycket bättre än mig. Så varför inte låta dem göra det.

image
En av de största fördelarna med att vara sin helt egen är att man kan vara väldigt flexibel. Projekt X ni vet, är nu något helt annat än det var för någon vecka sedan. Varför? Jo, en ny möjlighet dök upp som verkar både mer intressant och roligt och då styr jag om kosan. I alla fall till dess att jag vet att det är som jag tror – dvs att det nya X är just roligare, mer stimulerande och en bättre möjlighet.. Fortsättning lär följa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.