Vitt..

image
..är det ute och jag antar att det är rätt så kallt oxå. Stormen ven så det tjöt här igår kväll och tills jag somnade. Vitt kommer jag också ha bära så mycket och ofta jag kan 2015. Känner att det är ett vitt år på något sätt. Kanske kan jag unna mig den här vita väskan, lite mer i min prisklass än den där underbara blommiga igår. Frisk är jag fortfarande inte även om det är klart bättre i dag. Är nu riktigt trött på att vara just trött och sjuk.

image
Är det här det som kallas lyckopiller? Då skulle jag gärna ta en näve i dag så att man blev frisk, glad & pigg. Nej, det är inget att skämta om. Mer skrämmande är det hur förbrukningen ökar av lyckopiller hos så många unga. Är inte tillräckligt insatt i ämnet för att lägga ut texten vidare utan kan bara relatera till vad jag läser.

image
Hur ofta står man inte där vid garderoben och känner exakt så? Jo, jag vet att jag verkligen inte ska göra gällande att jag inte har något att sätta på mig. Lite jobbigt, kan väl få klaga lite nu när jag är sjuk, är att ha kläder på flera olika ställen som jag har. Det gör att man ibland saknar just den där klänningen eller vad det nu kan vara som skulle passat så bra just då. Men det är jag den första att erkänna kvalificerar sig som ett äkta I-landsproblem så nog om det. I stället gläds jag åt att det nu är ordning och reda i mina små garderobsutrymmen här på Banergatan. Teresa & Zenon har gjort underverk så känslan av I have Nothing to wear kommer garanterat bli mindre ofta påmind..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.