Rubriker – Vad hände sen..

Var och varannan dag ser man rubriker: Vad hände sen..Med allt ifrån den som spelade Annika i Pippi Långstrump till Olle i Bullerbyn osv. Med tanke på hur ofta de dyker upp så måste man väl anta att det finns en massa människor som är intresserade av vad som hände med Olle i Bullerbyn. Själv är jag inte särskilt intresserad. Men i dag tyckte jag nog att det slogs någon slags rekord i osmaklighet under nämnda ämne:
Spelade sitt livs roll – blev julskinka
image
Jag vill inte veta det, jag vill minnas Griseknoen just som han var och naivt tro att fortfarande går där nere i Lönneberga och bara har det bra.

Men en del människor undrar man faktiskt var de tog vägen eller vad de gör nu för tiden..
image
Till exempel Sofi Fahrman som var typ överallt ett tag. Skrev krönikor, modetidning skapade hon och skrev några böcker. Var hon inte programledare oxå? Vips! Helt borta, tror hon har förlovat sig med någon rik kille från Schweiz eller nåt sånt och bor i New York. Hade helt glömt henne men råkade skymta henne häromveckan när jag gick förbi Stockholms nya populära Italienare på Grev Turegatan. Hon såg ut att bra och det är väl bra det.

Någon som kanske inte riktigt gör det är
image
Björn Borgs gamla flamma Loredana Berte. Still going strong verkar det som. Men hon tillhör inte riktigt kategorin som blir vackrare med åren kanske..

image
Vår svenska ”stolthet” Anita Ekberg har ju gått bort. En gång i tiden en firad och otroligt vacker filmstjärna som sedan blev vad man kanske bäst kan beskriva en excentrisk kämpe för djurens rättigheter.

Olika ”kändisar” och olika öden, kan inte riktigt bestämma mig om det är mest synd om Griseknoen eller Loredana Berte. Låter det därför vara osagt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.