Sådär ”lättlurad” igen..

Ni vet hur det är när man ligger där, sjuk & glåmig. Man är lite för trött för att orka läsa så ljudböcker och diverse magasin är det som står till buds. Det är då det händer igen..man upptäcker de vdär skönhetsprodukterna som garanterat kommer göra underverk..
image
Världens bästa serum, har ju till och med fått pris. Hur kan man motstå att testa den, känns en dag som denna näst intill omöjligt.

image
Den här då; Clinique Sonic System – ungefär som en eltandborste fast för hyn. Budskapet vacker hy börjar här.. Det ni, jag vet ju att jag kommer att gå in på hemsidan som de hänvisar till och kolla. Fast bara kolla.. Om den inte verkar väldigt väldigt bra förstås.. Man är helt enkelt extra påverkbar och lättlurad när man känner sig just trött, sliten, sjuk & vinterblek. Svårare än så är det inte. Men det betyder heller inte att man köper allt som man just för stunden tror och inbillar sig kommer göra underverk.

Något som skulle göra underverk för humöret men definitivt inte för plånboken är den här väskan:
image
Tänk så fin till helt vita kläder i sommar och så är man sådär lagom brun.. Men jag får överlåta den väskan till Victoria Beckham, Prinsessan Madeleine eller någon annan med lite tjockare plånbok. Ingen aning om vad den kostar men en sak vet jag: För mycket..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.