Inte som jag tänkt..

image
Genom att inte göra i princip någonting i går var ju hela planen att jag skulle vakna upp frisk som en nötkärna i dag. Är väl kanske åldern, vad vet jag, men hursomhelst så var det inte riktigt så när jag vaknade i morse. Lät fortfarande som en sjöbuse och kände mig inte alls pigg trots att jag nog sovit i minst 10 timmar.

image
Har ju inte varit sig haft tid eller klarat av att ligga still hela dagen så lite har fått gjort. Dock långt ifrån vad jag hade planerat att få gjort. Men men det är en ny dag i morgon och då får vi hoppas att jag är fullt frisk och då kan jobba på för två. För materialet till revisorn bara SKA in på måndag. Annars får jag inte sinnesro, eller något annat, vill bara bli klar och ha det bort från agendan.

image
På söndag kommer Teresa & Zenon hit. Vi har tillsammans givit oss tusan på att få lite struktur och ordning på klädförvaringen som ju är mitt stående problem här på Banergatan. Allt går att lösa med lite fantasi så vi ska nog lyckas även med det även om det nästan kan te sig omöjligt. I övrigt börjar jag få bättre och bättre ordning på förvaring, tavlor upphängda och annat så att det känns bättre och bättre. Nu som sagt i princip bara klädförvaringen kvar.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på min ljudbok och sedan fortsätta att sova mig frisk..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.