To be continued..

image
Bra möte på Strandvägen 1, klart mer positivt och lovande än förväntat. Nytt möte igen på tisdag:) Samma agenda kan man säga och det borgar gott..

image
Apropå agenda så är jag så nöjd med min galet stora kalender för 2015. Tar upp hälften av utrymmet i vilken handväska som helst men jag kommer inte glömma att ta med den, missa möten och annat som tyvärr hände några gånger förra året. Nu är det kadaver disciplin med kalendern som gäller. Ordning & reda men utan en liten kalender från just Ordning & Reda..
Kalendern fylls på i snabb takt – 2015 kommer nog bli ett aktivt och händelserikt år..

image
Har inte 100% koll på inboxen – så när jag lägger mig ska jag se till att både få ner den till noll olästa och bättre koll generellt. Jag har otroligt svårt att tex hantera fakturor som kommer på mail. Det är väl bra ur ett miljö perspektiv men grymt lätt att glömma skriva ut dem och därmed missa dem. Bara att se till att få rutinen att funka för det kommer öka i framtiden det är i alla fall ett som är säkert.

image
Men innan det är dags för det ska jag slå till och se ett avsnitt av Brottskod försvunnen på TV.

Imorgon möte med Figge på vårt lilla kontor på Riddargatan. En hel del 2015 planering på agendan.
På hemvägen ska jag om jag hinner & kommer ihåg köpa en ny lite större palmliknande växt till vardagsrummet, en av de två jag har behöver bytas ut då den definitivt sett sina bästa dagar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.