Så var ledigheten över..

image
..och raka spåret framåt som gäller – helst i X2000 fart och inte mjölktågsvarianten. Har ju redan tjuvstartat på min digra To Do lista, men har ju för en massa saker varit beroende av andra och att vardagen ska komma igång.
Nu lär väl de allra flesta vara tillbaka så att takten med överstrykningspennan kan öka.
Tror nästan och då menar jag nästan att jag ska dricka en hel flaska champagne när jag ÄNTLIGEN kommer vara klar med de sista bitarna av administration. Tänk att få kunna lägga all denna tid på annat än det som jag inte gillar att hålla på med (i alla fall inte dag ut och dag in som det mer eller mindre varit 2014)..

image
Har ju ett möte i dag som antingen kan leda till något spännande eller ingenstans alls. Skulle egentligen ha mötts i Cadierbaren men av olika skäl har det flyttats till Sttrandvägen 1. Långt ifrån mitt favoritställe men men det funkar det oxå. Det som jag verkligen undrar var hur Pelle Lydmar eller hans reklam/webbyrå tänkte när de lanserade Strandvägen 1 med den här bilden som startbild på hemsidan. Absolut omöjligt att förstå kopplingen till restaurang, mat, miljö etc om man nu inte möjligtvis haft ett danskt koncept och ville gestalta en modern version av den Lilla havsjungfrun..

Reaktionerna, de kom snabbt och positiva var de inte..
image
Vad vill jag då ha sagt med det här? Jo, att precis allt du kommunicerar är viktigt, oavsett om du är en restaurang, ett företag i vilken bransch som helst och även som enskild person. Det gäller inte bara i marknadsföring, din profil utan även vad du säger, i vilka sammanhang du syns och verkar mm. Det är ungefär det dagens möte handlar om.. Så får vi som sagt se om det överhuvudtaget leder någonstans..

Förkyld är jag fortfarande och ont i halsen men det är bara att ta en Alvedon och köra mötet ändå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.