Den sjätte dagen..

image
Har hållit mig inne hela dagen, lite hängig av en förkylning som jag hoppas ska gå över fortare än kvickt. Har vare sig lust eller tid att bli/vara sjuk just nu. Men det är bara att lyssna på kroppen och hoppas på det bästa. Sömn = bästa medicinen.

image
Men har inte slöat hela dagen – de där sista fem Gröna flyttlådorna som förblivit stående utan att packas upp blev helt plötsligt prio ett i dag. Nu är de uppackade, bortforslade och innehållet sorterat och placerat där det ska vara = nöjd. Lägenheten blev så mycket mer hemtrevlig när de försvann (lådorna alltså). Det har liksom känts som om man är på väg när de stått där. Nu återstår lite papperssortering och annat – sedan minsann är jag i startblocken för Projekt X och annat:)

Ja, jag vet att jag är hundra år efter alla andra på bollen här men har börjat ladda ner lite ljudböcker. Fungerar utmärkt när jag vill ligga ner och läsa, slipper då skavande läsglasögon eftersom jag helst ligger på sidan. En extra bonus är att det är lite lätt sövande så man somnar rätt bra till dem. Gäller bara att komma ihåg var man somnade så att man inte missar typ halva boken eller så. Det finns ett undantag (hittills, kommer säkert upptäcka fler) och det är att lyssna på Ann Söderlund när hon läser sina krönikor. Krönikorna i sig är i vissa fall roande men hon borde låtit någon annan läsa in ljudboken. Hennes lite gälla röst lämpar sig helt enkelt inte för att läsa in ljudböcker.. Så risken att somna med hennes röst i öronsnäckorna är i princip obefintlig.

Sedan är det en annan liten detalj som jag inte kan låta bli att tänka på.. En gång för många år sedan var hon på Blå Porten. När hon skulle betala hade hon inga pengar så en faktura skulle skickas till henne. Den betalade hon aldrig, var inget stort belopp typ 200-300 kronor. Den kanske försvann i posten eller så kanske hon är en slarver vad vet jag för det var nog inte så att hon inte hade råd att göra rätt för sig..

I morgon nytt möte som kan leda till något spännande eller till ingenting alls.. Ska bli intressant att se hur det känns och om det kan leda till något – far to early to say..

Nu sova så jag är pigg & frisk i morgon (hoppas kan man ju).

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.