Lunchen som varade 3,5 h..

image
Skulle ju på den där för Projekt X så viktiga lunchen idag. 3,5 timme tog den och det berodde inte på att jag sågades med fotknölarna. Det var ett både mycket trevligt och framför allt givande långt lunchmöte..

image
Självklart hade jag inte tänkt rätt när det gäller allt och fick så mycket ovärderliga tips och tankar om att ta projektet framåt och vidare. Bäst av allt? Att den här mer än kunniga personen kommer vara med på ett hörn och på olika sätt finnas med i projektet. Kunde inte bli bättre. Nu är det upp till mig att få vissa saker på plats så att vi kan nästa steg. Det kommer jag göra på direkten, garanterat..

image
Nu har jag sorterat upp varenda papper i olika åtgärdshögar och To Do listan är lång men heltäckande (tror jag) så det gäller bara att med högsta hastighet bocka av och få klart allt det ”tråkiga” eller kanske bättre uttryckt mindre roliga så att jag kan sätta full fart med det jag behöver göra för att kunna gå till nästa steg i Projekt X. Kommer liksom kännas lättare nu efter dagens möte, att fokusera på att så snabbt som möjligt både få undan högarna och rutiner på plats så att jag inte behöver lägga så mycket tid på för mig ”fel” saker..

image
Sov som en kratta i natt, full av inspiration efter lunchmötet i dag och lite annat fix så nu ska jag vila en stund. Struntar i om dygnsrytmen blir lite ovänd – får vända rätt den igen i helgen. Antingen är jag så trött att jag vaknar i morgon bitti och då lär jag vara utvilad och i form att sätta igång. Alternativet är att jag vaknar vid 23.00 och då får jag väl sätta igång då och jobba på till jag blir trött igen. Inte svårare än så, eller hur?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.