Impulsiv..

image
..som vanligt. Igår skrev jag att jag skulle sova en vecka på saken ang min eventuella fest. Nu hade jag svårt att sova i natt med 100 tankar i huvudet. Då helt plötsligt framstod den där festen som alldeles självklar och för att inte ge mig själv utrymme att banga ur igen så la jag upp det både på FB och Instagram. Så då var det bestämt.

image
Däremot så har jag bestämt att det ändå måste bli i juni för ingen försommarfest utan syrener och pioner, det går bara inte.
Får väl vara tidigt ute med inbjudningarna så att jag slipper sitta själv på festen för att alla andra hunnit boka upp sig på annat håll.

image
När min kompis varit här med posten och förhoppningsvis lyckats fixa min skrivare så ska jag ge mig i väg till Fältan och handla. Det blev aldrig av igår och lika bra var väl det för inköpslistan har växt. Hade missat en del saker såsom tex fullständigt ”går inte att leva utan” saker som hårprodukter och lite annat..

Sedan är det bara att ta itu med de där pappershögarna och den nya posten..hur ogärna man än vill..
Jag behöver en assistent NU, eller rättare sagt i går..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.