Saturday Night Fever..

image
..kommer inte råda på Banergatan eller överhuvudtaget för mig i dag/kväll. Sovit ryckigt, ni vet sådär när man drömmer jättekonstigt och vaknar X gånger under natten. Ska därför växla mellan vila och lite jobb under hela dagen och kvällen. Det enda jag ska göra i dag är packa upp
resväskorna, sortera alla packet, lite administrativt småfix och gå till Fältan.

image
Känner att det behövs lite uppiggande färg hörni lägenheten så ett besök till blomsterbutiken får det bli när jag går och handlar.

image
Ska kolla och se om jag kanon beställa några billiga flygbiljetter till min Pappa & dotter vecka där i början av februari. Ska bli mysigt och så kan jag passa på att vara på kontoret någon timme per dag. Var alldeles för länge sedan jag hade tid att jobba ordentligt med teamet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.