Orange is..

..the new black, boken jag köpte igår är faktiskt riktigt bra. Finns på pocket och kan rekommenderas. Den har hur som helst lyckats fånga mig så att jag garanterat kommer läsa ut den. Det är det inte alla böcker som blir, utlästa alltså. Är den inte bra efter två max tre kapitel får det vara och konstateras kan då bara att det var ett felköp.

image
2015 är året då jag ska få lite bättre rutiner när det gäller min sömn, såväl tider som antal timmar. Minimum sju timmar per natt, punkt. Inte vara uppe halva matten och därmed sova för länge dagen därpå. Ordning, reda & disciplin gäller från 1/1.

image
Kom aldrig i väg till Fältan i dag så det får bli i morgon förmiddag. Storhandling så jag slipper springa dit och handla var och varannan dag. Nyttigt ska det oxå vara det som inhandlas (bortsett då från Coca-Cola & snus). De ’3,5-4 kg som tillkom i Marbella ska väck. Ska oxå köpa ett gäng inredningstidningar för inspiration till de nya hotellrummen. Har bilderna i huvudet rätt klara men skadar inte med en extra inspirationsrunda innan Annika & jag sätter igång.

image
Sedan ska jag sortera alla papper som åkte med till Marbella och tillbaka så att jag får struktur. Dessutom kommer jag få två veckors post, känns mindre kul. Sedan har vi det där med mig & teknik, nu har jag lyckats få in för många papper i skrivaren som åkt in och fastnat och hur jag än gör får jag inte ut dem och får heller inte upp någon lucka så att jag kan komma åt dem. Har således ringt in hjälp.. Så det är allt bra med en blandning av såväl kvinnor som män som personer med olika kompetenser..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.