När jag nu..

..äntligen kommit över min 50-årskris, det tog sitt lilla tag kan man ju utan överdrift konstatera, kanske man skulle slå till och ha den där festen ändå..

image
Någon gång i slutet på maj kanske?
Skulle nog kunna vara smart att ha den på Waldemarsudde (Ektorpet) istället för Fredriksborg så blir det inte så krångligt med transporter och annat.

Vill inte ha någon stel tillställning utan något mer informellt men ändå festligt. Jag har ju alltid avskytt att stå i centrum och har därför aldrig haft någon riktig fest så det är nog faktiskt på tiden. Tillhör nog en av de få (tillsammans med T) som haft restauranger i 20 år men aldrig haft någon egen fest, bara en sådan sak är ju anledning nog.

Får nog sova på det en vecka i alla fall så att det inte blir som förra året där jag plötsligt drog i handbromsen och stoppade allt.
Den här gången tänker jag ha bestämt mig på riktigt innan jag sätter igång någon planering.
Men det skulle ju faktiskt kunna bli rätt kul, om det inte ösregnar.. Fast kommer ju såklart ha tält etc men man vill ju ha den där perfekta försommarkvällen. Egentligen kanske juni är bättre, men då är det så himla mycket annat som händer så ur ett praktiskt perspektiv får det nog bli slutet på maj. Om det nu blir något vill säga, sover på det till nästa lördag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.