ABC..

Börjar nästan misstänka att jag blivit dyslektiker såhär på det nya året. Hur många konstiga stavningar har jag inte fått till i mina senaste bloggar? Korrläser ju aldrig men kanske borde börja med det..

image
Däremot kommer jag säkert, precis som alla andra år, att fortsätta skriva 2014 i någon månad framöver. Eller inte..är ju rätt glad att 2014 ligger bakom oss så i år kanske jag skriver rätt på direkten:)

image
Har nu funderat klart kring det där med om jag skulle ta och prova att vara brunett under 2015. Det kommer jag inte att bli. Har däremot redan nu bestämt mig för vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. En bra kamera, men den får inte vara för komplicerad för då fungerar det inte för otekniska mig. En bra kamera för nybörjare eller något i den stilen får det vara. Tycker det är jätteroligt att fotografera men med telefonen eller den lilla kamera jag har i dag får jag inte till det. Lätt att skylla på utrustningen, känns lite bättre på något sätt..

image
Bara i morgon kvar sedan börjar vardagen igen, i alla fall för mig. På måndag har jag ett både viktigt och spännande möte med en person som kan vägleda mig lite i min vingliga start med Projekt X. Tror såklart inte jag är fullärd efter det mötet utan kommer nog vingla ett bra tag till.. Så säkrast att hålla sig borta från champagne och annat, då kan vingligheten kanske gå över styr..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.