Back..

image
Flyget avgick i tid och vi hade medvind så resan tog fyra timmar. 3,5 timme av dessa var helt OK men den sista halvtimmen var det väl lite väl blåsigt för min smak..
Överlevde utan några större men, men det var bra att jag inte visste att det skulle bli blåsigt för då hade jag bara suttit och oroat mig för det i 3,5 timme.

Något som oroar mig lite är att Robert Gustafsson och hans dansband Rolandz är det bästa TV4 kan komma på att sända på bästa sändningstid en lördagskväll. Dessutom blir jag lite oroad när jag ser vilken enorm publik han drar med sitt hobbyprojekt. Det är inget fel på dansband men det Rolandz och Robert Gustafsson blir ju så otroligt tramsigt. Tycker jag i alla fall.

image
Med risk för att låta som Anna Kinberg Batra och hennes dumdristiga citat för ett gäng år sedan så tror jag inte att Rolandz dragit den publiken i Stockholm. Om man bortser från vinglandet så var det vackert att flyga in över Stockholm. Nog om både flygningar & Rolandz..

image
Köpte några tidningar och en bok på Arlanda. Sparar att packa upp resväskorna till imorgon. Tre resväskor hade jag med mig hem.. Detta eviga släpande på papper fram och tillbaka måste få ett slut. Ikväll tänker jag inte göra ett endaste dugg mer än att läsa, slötitta på TV och ta det lugnt.

image
Har en rekordlång To Do lista men den får vänta till i morgon och de kommande dagarna efter det. Bara att beta av, sedan köpa lite snittblommor såklart och fylla kylen med mat:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.