Lite skrockfull sådär..

image
..är jag allt. Alltså måste första dagen på 2015 bli/vara en bra dag. Så då får man se till att det blir det, efter bästa förmåga. Är vid poolen och upptäckte att här är det minsann utmärkt wi-fi medan det på rummet är direkt uselt för det mesta. Kanske för att man ska låta bli att blogga, läsa FB och jobba helt enkelt:)

image
Vid 18-tiden ska vi iväg till några kompisar på en drink, med betoning på en för min del eftersom jag absolut inte vill börja det nya året på ”fel” sätt och kanske vara bakis när man ska flyga hem till Stockholm i morgon. Trevligt ska det bli hur som helst, att träffa dem alltså. Att flyga hem hade jag kunnat vänta lite med..

image
Har ju inte gjort en enda To Do lista på 14 dagar! Måste vara någon slags rekord för att vara mig. Så för att det ska bli ordning från början på det nya året så kommer jag såklart att göra en ny To Do lista i dag. Annars kanske jag blir förvirrad när jag kommer hem i morgon och inte har någon koll på vad jag ska göra:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.