Cava, Pizza & Svea..

image
Var en sväng förbi Cissi & Stefan och drack ett glas Cava och umgicks en stund. På bilden Cissi med sina otroligt söta döttrar Alicia & Amelie. Sedan gjorde vi som typ varenda svensk gör på nyårsdagen, dvs åt pizza till middag.
image
Finns det någon gång pizza är så gott som just på nyårsdagen?
Efter pizzan en kort sväng förbi Pappas lägenhet för att hämta några saker och se till att allt var ok. Sedan tillbaka till hotellet, en tidig kväll precis som det ska vara på nyårsdagen.

image
Packat klart allt utom det allra sista som man behöver i morgon bitti. Kollade på Aftonbladet och det skulle jag inte gjort.. Hann se något om stormen Svea som skulle tillta i styrka och stängde omedelbart ner appen. Vill vare sig sig veta av eller om några stormar när jag ska flyga i morgon.. Nu kommer jag ägna en halvtimme till att inta inställningen att jag nog läste fel eftersom jag bara läste rubriken och att stormen antingen bara gäller Norrland eller ska börja på lördag eller något liknande. Efter det ska jag sova, om jag nu kan det och inte fastnar i mardrömstankar om Svea..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.