Så var den här..

image
..årets sista dag som jag utan en sekunds vemod lämnar bakom mig med ett glas champagne och de för Spanien typiska Lucky grapes vid tolvslaget. När 2014 blir 2015.
Mina nyårsmål har jag ju satt och det är vare sig att sluta snusa eller sluta dricka Coca-Cola (sorry Dad).. Kanske kan dra ner lite på konsumtionen men bara om jag känner för det.
Mina uttalade mål varav ett är självklart och det är kämpa ända in i kaklet så att Sheikh & hans fru får stanna hos oss i Sverige.
Det andra är att både våga och låta det ta tid att genomföra Projekt X. Ett projekt jag aldrig varit i närheten av och som jag måste låta ta lite tid. Inte bli för snabb för då kommer det inte bli bra, det kanske det inte blir ändå men då har jag i alla fall givit mig och projektet förutsättningar.

image
Kvällens firande kommer ske här på hotellet. Temat är Back to the 60s in New York – får vi se vad det kan bli av det. För en gångs skull kommer jag nog känna mig lite ung, medelåldern här på på hotellet vågar jag inte ens gissa på. Alltid trevligt att få känna sig lite ung i alla fall och menyn ser grymt lovande ut.

image
Delvis sant men inte helt och hållet. Sjukdomar, konjukturläget och annat är ju lite svårt att påverka men jag har bara givit mig själva f-n på att 2015 ska bli ett bra år. Inställning är superviktigt till hur väl man lyckas både med det och allt annat i livet. Det gäller även sådant man inte kan påverka, sin inställning till hur man hanterar det kan man däremot alltid påverka.

Har varit ute på lite ärenden i dag igen, inga stora saker så det gick snabbt. Sov inget vidare i natt så för att vara säker på att vara en ”ung”, pigg & välmående kvinna på i New York på 60-talet ikväll så krävs det definitivt en liten tupplur under eftermiddagen.

Kram & Gott Nytt År, om jag nu inte skulle hinna skriva något mer i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.