Har tänkt på en sak..

image
När man som jag blandar hej vilt mellan egna bilder och bilder från någon gratis bild-app så har alla bilder med budskap om att man ska tro på sig själv etc något som är relaterat till träning. Tror man på sig själv är hälften vunnet har väl väldigt mycket större innebörd än att komma igång att träna, eller? Visst är det väl bra att träna men det har väl mer med disciplin att göra än att tro på sig själv. Att tro på sig själv handlar för mig mer om att våga satsa, våga utmana sig själv, våga göra saker man aldrig gjort förut eller liknande. Inte att köpa ett gymkort och sätta igång med träning. Men, det kanske är en oväsentlig tolkningsfråga..

Det är ju snart dags för mig att ”avslöja” mina nyårsmål och av texten ovan kan ni nog lista ut att de inte har med träning att göra. Men jag skulle inte må sämre av att bli lite mer aktiv när det gäller träning, fast det får räcka med att bli bättre på mina promenader längs havet. Inga gymkort 2015 med andra ord.

image
Inte många dagar kvar här i Marbella nu, för den här gången alltså. Lite ändrade planer och flyger hem den 2/1 och möts förhoppningsvis av lite snö. Kommer sakna ljuset och temperaturen men det finns kvar när jag kommer tillbaka:)

image
De första sakerna jag ska göra när jag kommer hem är;
1. Det sedvanliga inköpet av blommor (vad vore ett hem utan snittblommor mm?)
2. Köpa & läsa boken om Astrid Lindgren. Denna underbara författare som betytt så otroligt mycket för mig och miljontals andra barn under deras uppväxt. Den kommer självklart sedan att finnas på Astrids rum på Fredriksborg. Inte bara den utan så många gamla utgåvor jag kan hitta av hennes olika böcker.

Jag fattar inte riktigt hur otroligt snabbt tiden går, klockan är redan 01.30.
image
Är nog inte riktigt nyttigt att vara en sådan nattuggla som jag är. Vända lite på dygnet, det skulle jag definitivt må gott av..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.