Inget besked..

image
Kammarrätten har nu stängt för 2014 och vi har ännu inte fått något besked om de kommer godkänna
en muntlig förhandling inför det beslut de ska fatta om de kommer att pröva Migrationdomstolens beslut om utvisning. För oss är det viktigt att den muntliga förhandlingen godkänns eftersom det ger oss möjlighet att både argumentera och kunna svara på alla eventuella frågor.

Det har bara varit en domare på plats nu mellan jul och nyår så vi var förberedda på att inte få något beslut. Den enda domare som varit på plats skulle med all sannolikhet endast hinna hantera jourfall fick jag besked om vid min senaste kontakt den 23/12.

image
För Sheikh och hans fru är det ju en jul och nyår som pendlar mellan hopp och rädslan för att utvisningen verkställs. Men till dess att vi vet måste vi alla leva efter och tro på att förnuftet segrar och att såväl muntlig förhandling medges, prövning sker och att Migrationdomstolens beslut inte verkställs utan ändras så att Sheik och hans fru 2015 och framåt får fortsätta se Sverige som sitt hemland.

Gott Nytt År & Tack för allt stöd och support!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.