Middag på hotellet..

image
..blev det ikväll. Alla var lite trötta och därför passade det perfekt att stanna kvar i värmen på hotellet. Gott var det oxå. Tog en liten sittning i hotellbaren efter middagen där den inhyrde sångaren fick lite ofrivillig hjälp av en gäst. Som tur var kunde han i alla fall sjunga lite, med betoning på lite. Mycket Sinatra blev det och i jämförelse med originalet så kan man väl sätta betyget ”uselt”. Jag som Sinatra fan är väl lite extra kritisk kanske men bra kan nog ingen som inte är tondöv tycka att det var.

image
I morgon är det dags för utflykt. Vi ska åka till Nerja & hälsa på Madeleine & Oliver, har aldrig varit där så det ska bli kul. Har fått vägbeskrivning men lokalsinne är ju som bekant inte en av mina styrkor.
Ska vara väldigt vackert säger de som vet. Sedan är det Nyårsafton dagen efter och ännu ett år har rusat iväg. Nytt år och nya vägval..

image
Ett av mina Nyårsmål har en viss koppling till den här bilden. Kommer som sagt lägga ut dem på FB på Nyårsafton, just det här av de två målen bara för att sätta press på mig själv att våga. Friskt vågat – hälften vunnet var väl något man brukade säga förr..
image
Verkar som om det kommit lite snö i Stockholm till slut. Kommer ju snart hem och hoppas att den ligger kvar, föredrar verkligen lite snö framför det evigt gråa trista med regntunga skyar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.