Lite kyligare..

image
..har det varit och är såhär på den 363:e dagen av 2014. Frukost som vanligt och det märks att Nyår är i antågande för det var minst knökfullt i frukostmatsalen.
Var ju inte direkt läge att lägga sig i en solstol så vi passade på att få ärenden uträttade.

image
Åkte bland annat till nya lägenheten som ju renoveras. Hade en förhoppning om att hitta viktiga verifikat bland allt vi har nedpackat och förvarar i den tomma lägenheten under. Kunde knappt tro att det var sant när jag likt en spårhund hittade det jag behövde i första lådan jag öppnade, Hurra! Utöver den lyckan var det oxå så härligt att vara ”hemma” i sin egen lägenhet, även om den inte är färdig. Kommer bli så fint:)

image
Sedan var det då dags att få håret fixat för första gången i Marbella. Hade ju bokat tid där jag brukar fixa naglarna, de har lite allt möjligt inom skönhetsvård där. Fick en manlig frisör; Benjamin. Han tyckte att jag hade väldigt tunt hår, No kidding:) Som tur var så var Benjamin från Tyskland med en spansk mamma så han var van vid tunnhåriga typer som mig. Hur dom helst så har jag ju trots allt hår, det är det inte alla som har så jag får vara tacksam över det. Benjamin var extremt noggrann och duktig så honom kommer jag behålla som min frisör i Marbella.

Man blir helt slut av att fara fram och tillbaka och uträtta ärenden. Därför dags för en stunds vila innan det är middagsdags..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.