Uselt wi-fi..

image
Ja, här bor jag då ett gäng nätter på ett ”tjusigt” hotell som ligger ungefär 200 meter från min Pappas lägenhet. Detta för att bo tillsammans med svärföräldrarna under jul & nyårshelgerna. Jag får förvisso en väldigt god frukost varje morgon, någon som städar åt mig och en hel del annat. MEN något vidare bra wi-fi får jag inte. Fungerar ungefär hur många gånger som helst bättre hos Pappa 200 meter bort än här på det ”tjusiga” hotellet. Man kan inte få allt, jag vet, men hade gärna bytt bort ett gäng saker & service mot just ett fungerande wi-fi.
Fast det är klart, frukosten hade jag inte velat byta bort. Finns det något bättre på fina hotell än deras enorma och goda frukostar? Antagligen finns det det men hur som helst så uppskattar jag dem verkligen. Min stående omelett, några glas juice av olika sorter och lite annat varje morgon. Sedan står jag mig utan problem till det är dags för middag.

Har ju lyckats lägga på mig några kilo under vistelsen här. Tur jag köpte de där Powerwalk skorna så att jag kan motionera lite varje dag. Både här och i Stockholm.

Apropå Stockholm så har vi ändrat planerna lite. Allt av praktiska skäl. Blir lite svårjobbat härifrån när lägenheten inte är klar och därmed inte hemmakontoret installerat och klart. Åker därför hem den 2/1 istället för den 15/1. Känns väl sådär att byta temperatur men jag kommer vara tacksam när jag har jobbat i kapp allt, påbörjat Projekt X och lägenheten är klar. Då kan jag nämligen stanna länge här nere:)

Vi avslutade kvällen i hotellbaren och där spelade de mycket Sinatra. Älskar Sinatra och fick för mig att ladda ner ett Best of.. Album från ITunes. Jag har antagligen hunnit bli gråhårig innan den är nedladdad men någon gång ska väl det sega wi-fi systemet ha orkat med att få det klart.. Då ska jag sätta på mig hörlurarna och njuta en stund, gråhårig eller inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.