Så var julen..

..slut för den här gången. Många har nog passat på att ta ledigt de här klämdagarna. Dock inte regeringen och oppositionen (möjligt undantag för SD) som nu efter mycket om och men kommit fram till ”Decemberuppgörelsen”. Bra tycker jag för det spar massor av pengar och tid som kan nyttjas till väsentligt bättre syften.

image
Hemma är väl alla reor i full gång, brukar ju nuförtiden börja både på jul- och annandagen. Här är de lite mer traditionsbundna så reorna börjar 7 januari. Känns sådär att köpa vinterkollektionen den 7 januari. Framför allt om man tänkt spendera en del tid här i februari och mars så det hoppar jag helt enkelt över.
Spar inköpen till vårkollektionen i stället. Inte för att jag behöver så mycket men något av de nya för säsongen är ju alltid kul att köpa, eller hur?

image
Ikväll blir det en enkel kväll. Vi börjar med pizza på kvarterets lokala italienare och går sedan ”hem” till Pappas lägenhet. Svärmor vill väldigt gärna se Stjärnorna på Slottet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.