Lite skillnad på..

image
..julklappar till sig själv kan man konstatera ibland. Jag köpte ett mobiltelefonfodral och Justin Bieber ett jetplan. Lite skillnad är det nog oxå på våra tillgångar men oavsett det så hade jag ändå valt min julklapp framför Justins. Men kanske är jag värd en till?
Det återstår att se..

image
”Life is like a rollercoaster, you have your ups & downs” lyder ett amerikanskt ordspråk. Inget kunde vara mer sant för att sammanfatta 2014. Så mycket som hänt, Ts sjukdom, lite väl ambitiös i antal projekt – ja listan kan göras lång. Kan inte säga att jag ångrar något men kanske skulle varit lite klokare ibland (Ts sjukdom hade vi väl alla självklart velat vara utan). Men det viktiga då av berg och dalbaneturen 2014 är ju faktiskt att det varit lärorikt ur många perspektiv och att man tar med sig erfarenheterna in i 2015 som oxå kommer vara en berg och dalbana, men kanske mer åt Vilda musen eller Nyckelpigan känns som lämpligt:)

image
Är väldigt klar över vägval och prioriteringar för 2015 vilket känns skönt. Lite klarhet i organisatorisk struktur och lite annat så kommer året omfatta väsentligt färre arbetstimmar än 2014. Det ser jag framemot ur flera perspektiv:
1. Jag är inte 25 år längre och kan inte hålla så högt arbetstempo. Ohälsosamt.
2. Mindre arbetstimmar = mer tid för nära & kära, både familj & vänner.
3. Mer tid att ta hand om sig själv, promenera, det löpande underhållet och allt det där andra som så lätt blir eftersatt
4. Sist men inte minst;
image
Tid för Projekt X, mitt hobbyprojekt som vi får se vart det tar vägen. Vet bara att jag verkligen längtar efter att få sätta igång med det. Jag hoppas så klart att det blir så bra att det inte behöver ”stanna” vid ett hobbyprojet. Vi får helt enkelt se – omöjligt att förutse så ingen ide att fundera utan bara sätta igång på andra sidan årsskiftet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.