”Hemmakväll”

Som planerat åt vi en lättare middag på den italienska kvarterskrogen för att sedan ha en lugn hemmakväll i min kära Pappas lägenhet. Svärmor ville så gärna se Stjärnorna på Slottet och Downtown Abbey. Var riktigt skönt att bara ha en soffhängar kväll även om jag inte riktig hängde med i handlingen.

image
Underbar bild, eller hur.. Faktum är att det ligger mycket sanning för mig i just den bilden. Sanning i den meningen att några av dem
som jag skulle kalla nära vänner verkligen är otroligt olika mig i väldigt många perspektiv. Kanske just därför det utvecklats en väldigt god vänskap.. Att jag sedan väldigt väldigt gärna skulle vilja ha en egen apa är en helt annan historia. Har stått högt på önskelistan sedan typ 5-års åldern och kommer stå kvar där till jag är gammal & skruttig.

image
Apropå gammal & ”skruttig”, finns det något finare än gamla människor som ömsint visar sin respekt och kärlek för varandra?
På hotellet finns det speciellt ett sådant par. De går alltid tillsammans och bredvid varandra till frukostbuffén. Han bär varje gång hennes handväska så att hon ska ha lättare att ta vad hon vill ha. De tar inte så mycket varje gång utan går flera gånger och alltid tillsammans och fyller på sina frukosttallrikar. Så söta så man kan inget annat än att spontant tycka om dem.

image
Bara några dagar kvar nu. Mina två viktiga och lite mer personliga Nyårsmål är klara. Nu har jag övergått till att sätta lite mer ”business orienterade” mål för 2015. De är såklart otroligt viktiga men jag kommer inte rabbla alla dem här på nyårsafton. Då får det räcka med de två andra:
1. Ett för att det är självklart
2. Ett för att sätta lite press på mig själv att våga..

Nog om det till det är dag att offentligt avlägga Nyårsmålen..

Nu läsa lite & sedan sova skönhetssömnen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.