Får..

image
Får har jag provat på att räkna ett par gånger nu. Hjälper inte. Inland är det bara sådär omöjligt att kunna somna. Tankarna går n hit och en dit. Gudarna ska veta att det är både högt och lågt, nutid och framtid som snurrar där inne (i mitt huvud alltså).

image
Vad jag egentligen skulle behöva är att sova lila fridfullt och gott som den här söta lammungen. Men det verkar vara lättare sagt än gjort.. Att bara skriva en helt oplanerad blogg brukar ofta kunna hjälpa så det är väl klokt att testa det igen.. Resultatet blir förhoppningsvis som bilden.

image
På måndag ska jag klippa mig för första gången i Marbella. Nej, jag tro inte att man får längre hår svar klippa sig men förhoppningvis kompenseras det med avsaknaden at slita toppar och en rufsig isbjörn. Hoppas jag blir nöjd så att jag inte behöver flyga till Jenny på Salong Lintott varje håg tvättbjörnen är på väg..

Tror bestämt att det finns viss löjlighet att jag kan somna,.

Kam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.