Annandagen..

image
Efter mycket om & men somnade jag men det blev lite för få timmar. Medan de andra nu ligger i en solstol vid poolen tar jag lite egen tid och ska försöka sova någon timme till. I kväll är det middag mm i Gamla Stan och då är det ju trist om man är dödstrött..

image
I år byter jag ut nyårslöften mot Nyårsmål, känns bättre på något sätt för hur många brutna nyårslöften har man inte i bagaget? Så många att det mer eller mindre är så att man inte ens tror på dem själv där vid tolvslaget..

image
Vad mina mål kommer att bli ”avslöjar” jag inte förrän tidigast Nyårsafton 00.01, om nu någon mot förmodan skulle vara intresserad:)

image
Jag vet i alla fall att jag vill tillbringa mer tid i Marbella och på Fredriksborg. Men det är inga mål i sig utan något jag kommer att prioritera.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.