Research..

image
Har nu läst ut boken vars syfte är ren research för projekt X. Bilden illustrerar lite av känslan av projektet. Lite nervöst men samtidigt spännande, även om det bara är ett hobbyprojekt mer eller mindre i alla fall. Kan egentligen absolut ingenting om det här och det är just därför det både känns stort, läskigt & spännande på samma gång.

image
Eftersom jag inte kan någonting om det här så räcker det ju knappast med att läsa en bok och sedan tro att man kan allt man behöver veta. Riktigt så enkelt är det ju oftast inte. Måste fortsätta med research parallellt med att jag lägger upp en liten projektplan. Ska man göra något är det väl bättre att försöka göra det ordentligt oavsett om det är ett hobbyprojekt eller ”ett riktigt business case”.
Nog tjatat om mitt projekt, men jag tycker själv att det ska bli så kul att jag har svårt att låta bli att tjata om det:)

image
Något som jag ser fram emot till och med ännu mer än mitt hobbyprojekt är att vår nya lägenhet ska bli klar. Det kommer den att bli i början av februari skulle jag ”gissa” på. Känns konstigt att vara ”hemma” i Marbella men ändå inte hemma. Allt har tagit längre tid än planerat, framförallt beroende på egen tidsbrist. Att säljs vår lägenhet var ju inget som ingick i planeringen men ibland uppstår tillfällen då man bara inte kan tacka nej.. Både vad gäller bostäder & projekt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.