Pool & Sol..

image
Tillbringat några timmar vid poolen, inte en moln och skönt för varenda muskel & cell i kroppen.

image
När man såg den här herren vid poolkanten kändes det som en juli dag i Sverige istället för en juldag. Han spanade in lite och lämnade sedan området, vilket vi var tacksamma för. Fiskmåsar har vi så det räcker ute i skärgården hemma så här kan man väl få slippa dem kan man tycka.

På hotellet har det såklart pyntats en hel del. Verkar vara mest fokus på Nyår, det är mycket vitt & guld, några oäkta svanar och så ännu mera vitt & guld. Jag skulle ljuga om jag sa att jag överförtjust, det har liksom något ryskt och på gränsen till ”tacky” över sig. Säkert många som tycker att det är väldigt vackert men jag föredrar det lite mer rustika & äkta. Så trots alla tusentals och åter tusentals kronor hotellet lagt ner på dessa dekorationer så är det här det vackraste för mig;

image

Nu tillbaka på rummet för en liten tupplur så här på juldagen. Sedan fixa mig ordning och iväg för äta middag någonstans..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.