Snart..

image
..är Julafton slut för den här gången. Är tillbaka på hotellet efter en trevlig julafton i all sin enkelhet. Såg en kort stund på den numera snart klassiska Tomten är far till alla barnen. Glad att slippa vara med på den julen.

image
Ska läsa en stund innan jag ska sova. Nöjd över att jag börjat läsa igen. Ett tag gjorde jag inte det, var under den stressigaste perioden 2014. Läste jag så läste jag så snabbt att det blev stressande bara det, så då lät jag bli. Har ju alltid läst MYCKET, så mycket att mormor var rädd att jag skulle bli präst. Det var tydligen ingenting hon tyckte var något för mig, att bli präst alltså.
Läser allt möjligt och blandar hej vilt. Just nu lite ”research” eller vad man ska kalla det för Projekt X.

image
I morgon ska jag ta med mig T och gå en lång promenad utmed havet. Finns inget som är så välgörande men ibland är det svårt att ”få ändan ur” och komma iväg men varje gång man gör det undrar man varför man inte gör det precis varenda dag. Nu ska jag se till att göra det varenda dag. Äter dubbelt så mycket som hemma utan överdrift så de där dagliga strandpromenaderna är både välgörande och välbehövliga:) Har ju införskaffat perfekta skor så det finns inga ursäkter att inte komma iväg.

image
Väderprognosen för den kommande veckan ser lovande ut med mycket sol. Känner hur otroligt mycket energi solen och ljuset ger och hur mycket piggare man blir. Får se hur länge vi kan stanna kvar – förhoppningsvis till ca 10 januari. Om det funkar kommer jag garanterat komma tillbaka till Stockholm full av solenergi och redo att avsluta den sista administrationen och sätta fart med Projekt X..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.