Förberedelserna..

image
..till världens minsta julbord börjar nu bli klara. Improvisation har fått vara ett ledord kan man säga. Inte helt lätt att hitta det man behöver i en spansk livsmedelsbutik. Lite hade vi dock smugglat med i resväskan..

image
Jag brukar oavsett årstid och tillfälle lägga mycket tid och energi på dukningen vid middagar.. Låt mig bara konstatera att jag inte är speciellt stolt över årets juldukning.. Men vad gör det? Kan ju bli trevligt ändå:)

image
Även om nu inte dukningen är snygg kan man ju försöka göra sig själv lite ”snygg”. Dags att byta om och ta fram mirakelväskan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.