The Planner..

image
När jag då sisådär 00.01 på Nyårsnatten har ”avlagt” det där nyårslöftet som bara är för min egen skull & för att jag vill då börjar det på riktigt. Måste få till en gedigen plan över hur jag ska lyckas infria mitt löfte. För precis så här är det;
image
Så man kan nog säga att det är med skräckblandad förtjusning jag kommer ”avlägga” mitt enda nyårslöfte..

image
Det första kvartalet 2015 kommer det att vara mycket på ”agendan”.
Våra nya hotellrum ska enligt byggplanen vara klara att börja inreda 31/1. Tror nog på någon veckas försening, men det har vi tagit höjd för i vår planering. Har påbörjat jobbet med att skriva en kortfattad brief för respektive rum. Superkul, och när jag kommer hem sätter vi i gång Annika & jag.
Kommer inte att bli samma panikstress som vi hade för den riktiga invigningen av Fredriksborg. Av den tiden lärde jag mig väldigt mycket och det var jag nog inte ensam om..

image
Så här dagen före julafton kan jag helt enkelt konstatera att jag ser fram emot 2015. Kanske till och med slår till med en försenad 50-årsfest, vem vet. Funderar på att, om jag nu skulle ha en fest, att ha den på Waldemarsudde. Ektorpet, någon gång i juni, det låter i alla fall just nu som en rätt bra ide. Men att ha 50-års fest har jag ju tyckt varit en bra ide förr. För att sedan drabbas av digital panik och lagt ner hela projektet. Vi får se hur det blir med det 2015..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.