Snö i New York?

image
Jag tror nog inte att de har en vit jul i New York heller, men visst är det något visst både med New York och speciellt en vit jul i New York.. Här är det definitivt ingen vit jul och inte i Stockholm heller. Såg att det är ca en plusgrad i Stockholm, det är väl typ en av de värsta väderlägena. Kallt, rått & grått och som om inte det skulle räcka så är det mörkt mest hela tiden. Men, det finns något positivt, vi har passerat årets mörkaste dag så för varje dag blir ljusare:)

  image
  Apropå ljus så är det gott om det här i Marbella både på dagarna och på kvällarna. Mer eller mindre varje gata är full av belysning och julstjärnor i varenda hörn.
  image

  image
  Middag på en av mina absoluta favoritrestauranger. Åt den godaste varmrätt jag ätit på jag vet inte hur länge. Så gott!
  Blev inte så mycket shoppande, bara några strumpbyxor som jag behövde. I morgon ska jag fixa lite julblommor och ljus och då ska jag se till att inte glömma det jag verkligen behöver..
  image

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.