Dan före dan.,

image
Ja, så var det då dan före dan. Började med en lång & god frukost för att sedan bege oss mot stan. Två julklappar införskaffas och en stående klocka till Ackes rum på Fredriksborg (ett av de nya rummen). Sedan vidare till Supersol för att handla det vi saknade till vårt lilla mini julbord i morgon.
image

image
Kan knappast påstå att vi har julpynt och julkänsla i överflöd. Inte en endaste liten tomte. Men det tänkte jag råda bot på genom att slå världen med häpnad. Kan ju vara lite kaxig nu innanjag gjort dem, men hur svårt kan det vara?

image
Antagligen svårare än det ser ut. Oavsett, jag ska göra ett (eller ett gäng) försök, lovar att visa hur misslyckande de än må bli.

Nu vila en stund innan det är dags att snygga till sig inför middagen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.